www.tm-gmdo.gr

  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Η Αξιοπρέπεια της Ζωής μιας Γυναίκας

"Η αξιοπρέπεια της ζωής μιας γυναίκας είναι  ασύλληπτα μεγάλη - η θέση της απροσμέτρητη, οι ικανότητές της άπειρες, ο ρόλος της θεϊκός. Αυτή εκπληρώνει τον ρόλο της τροφού, της δημιουργού και της προάγουσας τη ζωή. Αυτή είναι η εστία από όπου ακτινοβολεί γαλήνη. Στον σημερινό κόσμο που αλλάζει ραγδαία, η διορατικότητά της διεισδύει στην καθ'υπέρβασιν πραγματικότητα, την πραγματικότητα που επιβιώνει πέρα από κάθε αλλαγή." -- Μαχαρίσι Μαχές Γιόγκι

Τι Λέει ο Κόσμος για τον ΥΔ


- Helen Yellin, Ενήλικος Πολίτης

"Διαλογίζομαι δύο φορές την ημέρα. Αυτό μου έφερε μια εσωτερική ηρεμία και ειρήνη, διαύγεια στο νου και πιο οξυδερκή διαίσθηση. Νομίζω ότι φαίνομαι 10 χρόνια νεότερη από τα 35 και πιστεύω αυτό οφείλεται στον ΥΔ. Διαλογίστηκα σε όλων των ειδών τα μέρη. Στα Λεωφορεία είναι εύκολο επειδή ο κόσμος νομίζει ότι κοιμάσαι."

- Jill Greenacre - Ηθοποιός

"Είχα όλες τις ψυχικές ταλαιπωρίες της Δύσης: άγχος, θυμό, στρες και φόβο - που όλα προκαλούν ασθένεια. Τα τελευταία 40 χρόνια βίωσα τον τρόπο που ο Υπερβατικός Διαλογισμός έχει απόλυτα θεραπευτικά αποτελέσματα."

- Donovan Leitch- Ποιήτρια, τραγουδίστρια

"Όταν άρχισα να διαλογίζομαι είχα μέσα μου έναν πραγματικό θυμό και τον έβγαζα στη γυναίκα μου. Δύο εβδομάδες μετά που άρχισα να διαλογίζομαι, αυτός ο θυμός έφυγε. Και, σταδιακά, αντικαταστάθηκε από μακαριότητα, απλά καθαρή χαρά."

- David Lynch - Παραγωγός ταινιών

"Η πρακτική του ΥΔ αυξάνει πράγματι τη δημιουργικότητα, την προοπτική, την υπομονή και την ενέργεια - αναπτύσσοντας βαθύτερες απόψεις του εαυτού μου που πρωτύτερα δεν μπορούσα να αγγίξω."

- Bob Frown - Επιχειρηματίας

"Ο ΥΔ κάνει τη μεγάλη διαφορά, και στην εργασία και στο σπίτι. Είμαι ικανή να παραμένω συγκεντρωμένη - να βλέπω την όλη εικόνα και να φροντίζω τα συγκεκριμένα θέματα που απαιτούν άμεση προσοχή. Σίγουρα ο Υπερβατικός Διαλογισμός έκανε τη ζωή μου πιο χαρούμενη και πιο επιτυχημένη."

- Martha Zimmerman, Συμβολαιογράφος

"Ασκώ τον Υπερβατικό Διαλογισμό το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Σκέπτομαι ότι κάνει κάτι στο νευρικό μου σύστημα. Μου έχει δώσει μια ηρεμία που δεν νομίζω να είχα στα 19 μου."

- Jerry Seinfeld, Ηθοποιός

"Ο ΥΔ μου δίνει διαύγεια που δυναμώνει τις ακαδημαϊκές μου αποδόσεις, και προάγει την εμπειρία μου για τη ζωή. Βγαίνω από το διαλογισμό γεμάτη ευτυχία."

- Rebecca Busch, φοιτήτρια

"Όταν με εισήγαγαν στον ΥΔ, εργαζόμουν κάτω από φοβερή πίεση. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αφότου τον έμαθα όλα άλλαξαν προς το καλύτερο. Βρήκα ότι μπορούσα να συνεργάζομαι πολύ καλύτερα. Το πρωί. Ο ΥΔ φαίνεται να καθαρίζει όλα τα σκουπίδια από το μυαλό σου και βγαίνεις με την αίσθηση της ηρεμίας και γεμάτος ενέργεια, και βλέποντας καθαρά τι πρέπει να κάνεις κατά τη διάρκεια της ημέρας."

- Iain Byers,  Διευθυντής - Πληροφοριακή Τεχνολογία

"Ακόμα μου φαίνεται καταπληκτικό το γεγονός ότι μια τεχνική που είναι τόσο αβίαστη σαν να κόβεις βούτυρο με ζεστό μαχαίρι, μπορεί να είναι τόσο δυνατή στις επιδράσεις της.  Από τότε που άρχισα Υπερβατικό Διαλογισμό αισθάνομαι ότι επικοινωνώ περισσότερο, είμαι πιο αισιόδοξη, πιο γαλήνια, πιο ικανή, και πιο αποτελεσματική. Και αυτές οι ευεργετικές επιδράσεις συνεχίζουν να αναπτύσσονται."

- Dr Marion Roden, Ιατρός Απασχόλησης

“Είμαι πολύ περισσότερο δημιουργική τώρα από ότι θα μπορούσα να φανταστώ. Εύχομαι μόνο να είχα αρχίσει να διαλογίζομαι χρόνια πριν, αλλά ποτέ δεν είχα αντιληφθεί ότι ήταν κάτι που μπορούσες να μάθεις! Τι χαρά που είναι να μαθαίνεις ΥΔ - είναι μια τόσο όμορφή, εύκολη και φυσική τεχνική.”

- Mindy Weisel’s, Ζωγράφος

"Μετά που άρχισα να διαλογίζομαι, είχα περισσότερη ενέργεια και μου φαινόταν ότι τα μάτια μου άνοιγαν διάπλατα. Έγινα ένας καλύτερος Διαχειριστής."

- Dr. George Rutherford, εκπαιδευτικός

"Βρήκα ότι ο ΥΔ με φρεσκάρει, σωματικά, συναισθηματικά και διανοητικά και βοηθάει να διαλύω τις πιέσεις της σχολής και της καθημερινής ζωής. Θα τον συνιστούσα σε οποιονδήποτε ψάχνει ένα πιο ισορροπημένο και ήρεμο τρόπο ζωής."

- Kelly Malloy, Πρωτοετής φοιτήτρια Πανεπιστημίου

"Έχω τρεις γενιές που διαλογίζονται στην οικογένεια μου. Είναι σπουδαίο να μπορείς να ξεφορτώνεσαι το στρες και την ένταση και να χαίρεται πραγματικά ο ένας τον άλλον."

- Janet Nichols, Wife, Μητέρα και Επιχειρηματίας

"Αυτό που αγαπώ στην τεχνολογία δημιουργίας ειρήνης του ΥΔ είναι ότι δεν χρειάζεται να αλλάξεις για να δουλέψει."

- Stephen Collins, ηθοποιός