www.tm-gmdo.gr

  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Η Αυθεντική Τεχνική του ΥΔ

Η τεχνική του Υπερβατικού Διαλογισμού επιτρέπει στο νου να κατασταλάξει προς τα μέσα, πέρα από τη σκέψη, για να βιώσει την πηγή της σκέψης, το πλέον σιωπηλό και ειρηνικό επίπεδο της συνειδητότητας - τον εσώτερο μας Εαυτό.

Ποιοί είμαστε και πού θα μάθετε:

H GMDO Hellas είναι η γυκαικεία πτέρυγα της παγκόσμιας κίνησης του Μαχαρίσι Μαχές Γιόγκι (Global Country of World Peace) στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να φέρουμε το πρόγραμμα του Υπερβατικού Διαλογισμού και όλα τα υπόλοιπα προγράμματα αυτοανάπτυξης (συμπεριλαμβανομένων της Μουσικής και του Χορού που βασίζονται στην πλήρη γνώση), στις Ελληνίδες κάθε ηλικίας ώστε να μπορούν να χαίρονται τη ζωή με υγεία, αρμονία και ευτυχία, να προάγουν τις δικές τους πολιτιστικές παροδόσεις, αγγαλιάζοντας όλα όσα εμπλουτίζουν την οικογενειακή και την εθνική ζωή.

Για εμάς κάθε γυναίκα θεωρείται Μητέρα στο χώρο που βρίσκεται και κινείται, ακόμη κι αν δεν έχει δικά της παιδιά.

Ο ρόλος κάθε Μάνας, ως πρώτης "δασκάλας", είναι να εμπνεύσει το παιδί να στοχεύει πάντα τα υψηλά και ανώτερα ιδανικά. Είναι εκείνη που θα του μάθει τη σοφία της ζωής με τον  πιο αποτελεσματικό τρόπο ώστε να του δώσει το πλέον θαυματουργό όπλο - την δυνατότητα να λαμβάνει αυθόρμητα πάντα σωστές αποφάσεις ώστε να ζει  μια ευτυχισμένη ζωή με πρόοδο και ευημερία - τα λάθη εγκλωβίζουν στη δυστυχία και τα όρια.

Η γυναίκα στις μέρες μας έχει επιφορτιστεί με τόσα επί πλέον καθήκοντα και άγχοι στο όνομα της ισότητας. Απαιτείται από αυτήν να γίνει "ισχυρότερη" - με την έννοια του "σκληρού", ακόμη περισσότερο κι από τον άνδρα, ώστε να μπορέσει να αντέξει. Αυτό όμως εκ των πραγμάτων τη "σπάει", την αποδυναμώνει. Η κούραση και το άγχος επισκιάζουν και κάμπτουν όλην εκείνη την ομορφιά και τη δύναμη των τρυφερών συναισθημάτων. Όμως το χειρότερο είναι πως στερεί από το παιδί της τη σιγουριά και τη γλυκιά δύναμη που χρειάζεται να αντλήσει από την παρουσία της μάνας του.

Είναι φανερό ότι κάτι λείπει από τη ζωή της σύγχρονης δυναμικής γυναίκας. Αυτό ακριβώς το "κάτι" μας το δίνει βασικά η τεχνική του Υπερβατικού Διαλογισμού.  Είναι μια απλή, φυσική, ευχάριστη αλλά πάνω απόλα αποτελεσματική τεχνική που ξεκουράζει βαθιά. Διαλύει τις εντάσεις όχι μόνο του τώρα αλλά και του μακρινού παρελθόντος και αφήνει μια τρυφερή αλλά παράλληλα και ισχυρή μορφή μιας "νέας ανανεωμένης γυναίκας" που έχει και μπορεί να δώσει τα μέγιστα στο παιδί αλλά και στους ανθρώπους γύρω της.  Έτσι, παρόλο που οι ώρες στο σπίτι είναι λίγες, μπορούν να γίνουν τόσο δημιουργικές, ζωντανές, χαρούμενες και γεμάτες  ώστε όλοι να έχουν και να μπορούν να δώσουν και να πάρουν τα μέγιστα.

Η τεχνική διδάσκεται αποκλειστικά από εξουσιοδοτημένους δασκάλους που έχουν φοιτήσει σε ειδικά σεμινάρια εκπαίδευσης διδασκάλων ΥΔ.

Στοιχεία των Διδασκόντων:


: Δαμίγου Γεωργία
Τηλέφωνα επικοινωνίας - Κινητό :
Σταθερό

:

:

 


:
Τηλέφωνα επικοινωνίας - Κινητό :
Σταθερό :

 

Το πρώτο βήμα για την εκμάθηση της τεχνικής του ΥΔ είναι η παρακολούθηση μιας εισαγωγικής παρουσίασης της τεχνικής του Υπερβατικού Διαλογισμού με αναφορά στα οφέλη που παράγει σε κάθε άποψη της ζωής του ατόμου. Ακολουθεί μια δεύτερη προπαρασκευαστική ομιλία όπου αναφέρονται περισσότερεες λεπτομέρειες για την ίδια τη τεχνική - η παρακολούθηση και των δύο ομιλιών είναι ελεύθερη. Η κάθε μια διαρκεί μία ώρα περίπου.

Το σεμινάριο εκμάθησης της τεχνικής του Υπερβατικού Διαλογισμού αποτελείται από 4 επί πλέον συναντήσεις. που θα πρέπει να γίνουν σε 4 συνεχόμενες ημέρες από μία ώρα περίπου κάθε μέρα. Στο σεμινάριο αυτό των 4 ημερών μαθαίνεται η τεχνική (μέσα από προσωπική διδαχή) με τον αρμόδιο Δάσκαλο και στη συνέχεια επαληθεύεται η ορθότητα της άσκησης. Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου κάποιος είναι αυτοδύναμος και μπορεί να ασκεί την τεχνική του ΥΔ στο σπίτι του πρωί και απόγευμα από 20 λεπτά κάθε φορά και να χαίρεται στη ζωή του τα άπειρα οφέλη της.

Σας περιμένουμε!