www.tm-gmdo.gr

  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Επιστημονική Έρευνα

Περισσότερες από 600 επιστημονικές μελέτες επικυρώνουν τα ευρείας έκτασης οφέλη της τεχνικής του Υπερβατικού Διαλογισμού. Οι έρευνες αυτές έχουν διεξαχθεί σε 250 ανεξάρτητα Ερευνητικά Πανεπιστήμια και ιατρικές σχολές σε 33 χώρες κατά τη διάρκεια των τελευταίων 40 ετών.

Τι Λέει ο Κόσμος για τον ΥΔ


- Helen Yellin, Ενήλικος Πολίτης

"Διαλογίζομαι δύο φορές την ημέρα. Αυτό μου έφερε μια εσωτερική ηρεμία και ειρήνη, διαύγεια στο νου και πιο οξυδερκή διαίσθηση. Νομίζω ότι φαίνομαι 10 χρόνια νεότερη από τα 35 και πιστεύω αυτό οφείλεται στον Υπερβατικό Διαλογισμό. Πολλές φορές χρειάστηκε να διαλογιστώ και εκτός σπιτιού.  Στα Λεωφορεία είναι εύκολο επειδή ο κόσμος νομίζει ότι κοιμάσαι."

- Jill Greenacre - Ηθοποιός

"Είχα όλες τις ψυχικές ταλαιπωρίες της Δύσης: άγχος, θυμό, στρες και φόβο - που όλα προκαλούν ασθένεια. Τα τελευταία 40 χρόνια βίωσα πώς ο Υπερβατικός Διαλογισμός έχει απόλυτα θεραπευτικά αποτελέσματα."

- Donovan Leitch- Ποιητής, τραγουδιστής

"Όταν άρχισα να διαλογίζομαι είχα μέσα μου έναν πραγματικό θυμό και τον έβγαζα στη γυναίκα μου. Δύο εβδομάδες μετά που άρχισα να διαλογίζομαι, αυτός ο θυμός έφυγε και σταδιακά, αντικαταστάθηκε από μακαριότητα, πλήρης ευτυχία."

- David Lynch - Παραγωγός ταινιών

"Η πρακτική του Υπερβατικού Διαλογισμού αυξάνει πράγματι τη δημιουργικότητα, την προοπτική, την υπομονή και την ενέργεια - αναπτύσσοντας βαθύτερες απόψεις του εαυτού μου που πρωτύτερα δεν μπορούσα να αγγίξω."

- Bob Frown - Επιχειρηματίας

"Ο Υπερβατικός Διαλογισμός κάνει τη μεγάλη διαφορά και στην εργασία και στο σπίτι. Είμαι ικανή να παραμένω συγκεντρωμένη - να βλέπω την όλη εικόνα και να φροντίζω τα συγκεκριμένα θέματα που απαιτούν άμεση προσοχή. Σίγουρα ο Υπερβατικός Διαλογισμός έκανε τη ζωή μου πιο χαρούμενη και πιο επιτυχημένη."

- Martha Zimmerman, Συμβολαιογράφος

"Ασκώ τον Υπερβατικό Διαλογισμό στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Αισθάνομαι ότι κάνει κάτι στο νευρικό μου σύστημα. Μου έχει δώσει μια ηρεμία που δεν νομίζω να είχα στα 19 μου."

- Jerry Seinfeld, Ηθοποιός

"Ο Υπερβατικός Διαλογισμός μου δίνει διαύγεια που δυναμώνει τις ακαδημαϊκές μου επιδόσεις και προάγει την εμπειρία μου για τη ζωή. Βγαίνω από το διαλογισμό γεμάτη ευτυχία."

- Rebecca Busch, φοιτήτρια

"Την περίοδο που άρχισα τον Υπερβατικό Διαλογισμό, εργαζόμουν κάτω από φοβερή πίεση. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αφότου τον έμαθα όλα άλλαξαν προς το καλύτερο. Βρήκα ότι μπορούσα να συνεργάζομαι πολύ καλύτερα. Το πρωί, ο ΥΔ φαίνεται να καθαρίζει όλα τα σκουπίδια από το μυαλό σου και βγαίνεις με την αίσθηση της ηρεμίας, γεμάτος ενέργεια, και βλέποντας καθαρά τι πρέπει να κάνεις κατά τη διάρκεια της ημέρας."

- Iain Byers,  Διευθυντής -  Τεχνολογία Πληφοριακής

"Ακόμα μου φαίνεται καταπληκτικό το γεγονός ότι μια τεχνική που είναι τόσο αβίαστη, σαν να κόβεις βούτυρο με ζεστό μαχαίρι, μπορεί να έχει τόσο δυνατή επίδραση.  Από τότε που άρχισα Υπερβατικό Διαλογισμό αισθάνομαι ότι επικοινωνώ περισσότερο, είμαι πιο αισιόδοξη, πιο γαλήνια, πιο ικανή και πιο αποτελεσματική. Και αυτές οι ευεργετικές επιδράσεις συνεχίζουν να αναπτύσσονται."

- Dr Marion Roden, Ιατρός Απασχόλησης

“Είμαι πολύ περισσότερο δημιουργική τώρα από ότι θα μπορούσα να φανταστώ. Εύχομαι μόνο να είχα αρχίσει να διαλογίζομαι χρόνια πριν, αλλά ποτέ δεν είχα αντιληφθεί ότι ήταν κάτι που μπορούσα να μάθω! Τι χαρά που είναι να μαθαίνεις Υπερβατικό Διαλογισμός - είναι μια τόσο όμορφη, εύκολη και φυσική τεχνική.”

- Mindy Weisel’s, Ζωγράφος

"Μετά που άρχισα να διαλογίζομαι, είχα περισσότερη ενέργεια και μου φαινόταν ότι τα μάτια μου άνοιγαν διάπλατα. Έγινα ένας καλύτερος εκπαιδευτικός."

- Dr. George Rutherford, εκπαιδευτικός

"Βρήκα ότι ο Υπερβατικός Διαλογισμός με φρεσκάρει σωματικά, συναισθηματικά και διανοητικά. Με βοηθάει να διαλύω τις πιέσεις της σχολής και της καθημερινής ζωής. Θα τον συνιστούσα σε οποιονδήποτε ψάχνει ένα πιο ισορροπημένο και ήρεμο τρόπο ζωής."

- Kelly Malloy, Πρωτοετής φοιτήτρια Πανεπιστημίου

"Έχω τρεις γενιές που διαλογίζονται στην οικογένεια μου. Είναι σπουδαίο να μπορείς να αποφορτίζεσαι από το στρες και την ένταση και να χαιρόμαστε πραγματικά ο ένας τον άλλον."

- Janet Nichols, Wife, Μητέρα και Επιχειρηματίας

"Αυτό που αγαπώ στον Υπερβατικό Διαλογισμό είναι ότι δεν χρειάζεται να αλλάξεις για να έχεις αποτέλεσμα."

- Stephen Collins, ηθοποιός