www.tm-gmdo.gr

  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Ο Ξεχασμένος Πολυεκατομμυριούχος

"Κάθε ανθρώπινο ον είναι σαν ένας πολυεκατομμυριούχος, ο οποίος, έχοντας ξεχάσει τον πλούτο και τη θέση του, τριγυρνάει στους δρόμους ζητιανεύοντας μερικές δεκάρες." - Μαχαρίσι Μαχές Γιόγκι

Στοιχεία των Διδασκόντων:

Δαμίγου Γεωργία, Αικατερίνη
Πιστοποιημένη Δασκάλα
του ΥΔ από το 1990
National Director

Τηλ. 22210 39425
Κιν. 694 659 9805

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Σύντομο Βιογραφικό:

Σπούδασε Λογιστικά και Προγραμματισμό Η/Υ. Εργάστηκε ως Λογίστρια επί 35 χρόνια (Alexander Young & Horwath, Ορκωτοί Λογιστές και MS Accounting Services AE).

Εθελόντρια Νοσηλεύτρια του Ερυθρού Σταυρού από το 2005.

'Εμαθε Υπερβατικό Διαλογισμό (ΥΔ) το 1976 και είναι Πιστοποιημένη Δασκάλα ΥΔ από το 1990.

Δίδαξε ΥΔ στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και συνολικά σε περισσότερα από 1000 άτομα, στην Ελλάδα και στην Αμερική.

Το 2005 αγόρασε στην Αυλίδα το κτήμα όπου έχτισε το Κέντρο ΥΔ της Αυλίδας, σύμφωνα με τις αρχές ενός αρχαίου Ινδικού συστήματος αρχιτεκτονικής που λέγεται Vastu Vidya (Βάστου Βίντυα).

Έκανε μετεκπαίδευση στο Maharishi International University (πρώην MUM), στο Fairfield, Iowa (2014-2016).

Απέκτησε άδεια διδασκαλίας του ΥΔ και στην Αγγλική γλώσσα. Εμπειρία διδασκαλίας ΥΔ (ΤΜ) σε κέντρα Υπερβατικού Διαλογισμού της Αμερικής (Ann Arbor MI, Perrysburg OH, Chicago IL - 2016-2019).

Πού:     Κέντρο Υπερβατικού Διαλογισμού Αυλίδας

Παρνασσού 1-3, Παραλία Αυλίδας, Αυλίδα 34100, Νομός Ευβοίας

Η αρχή της Υλοποίησης ενός Μεγαλόπνοου Οράματος

Το κέντρο μας βρίσκεται σε ένα λόφο στην Παραλίας Αυλίδας, με πανέμορφη θέα. Χτίστηκε σύμφωνα με ένα αρχαίο Ινδικό σύστημα αρχιτεκτονικής (Vastu Vidya), σε ένα κτήμα 8,6 στρεμμ. με 135 ελαιόδεντρα.

Για να μας επισκεφθείτε, το μόνο που χρειάζεται είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι συνεδρίες διδασκαλίας είναι ολιγομελείς και τις περισσότερες φορές ατομικές.

Τηλ.22210 39425, 694 659 9805
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Το πρώτο βήμα για την εκμάθηση του Υπερβατικού Διαλογισμού - Μια εισαγωγική παρουσίαση του ΥΔ από έναν Πιστοποιημένο Δάσκαλο

Στην εισαγωγική παρουσίαση θα ακούσετε για τον Υπερβατικό Διαλογισμό:

  • Πώς δουλεύει,
  • Σε τι διαφέρει από άλλες μορφές διαλογισμού,
  • Τα οφέλη που επιφέρει σε όλους τους τομείς της ζωής,
  • Για τις επιστημονικές έρευνες που επικυρώνουν την αποτελεσματικότητα της τεχνικής

Αμέσως μετά, ακολουθεί μια δεύτερη προπαρασκευαστική ομιλία, όπου αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες για την ίδια την τεχνική. Προσαρμοζόμενοι στις ανάγκες της εποχής, υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης της εισαγωγικής παρουσίασης και μέσω διαδικτύου. - Διάρκεια παρουσίασης 45 λεπτά.

Το σεμινάριο εκμάθησης ολοκληρώνεται σε 4 συνεδρίες, σε 4 συνεχόμενες ημέρες

Η κάθε συνεδρία διαρκεί μία ώρα και 30 λεπτά. Στην πρώτη από αυτές διδάσκεται η τεχνική του Υπερβατικού Διαλογισμού, σε μια κατ' ιδίαν συνάντηση. Στις επόμενες τρεις συνεδρίες δίνονται περισσότερες πληροφορίες για την τεχνική και επαληθεύεται η ορθότητα της άσκησης.

Μετά την εκμάθηση της τεχνικής θα μπορείτε να ασκείτε τον Υπερβατικό Διαλογισμό στο σπίτι σας, για 20 λεπτά το πρωί και το απόγευμα, απολαμβάνοντας τα οφέλη του.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας (Τηλ. 6946599805).

Ποιοί μπορούν να μάθουν την Τεχνική του Υπερβατικού Διαλογισμού

Άτομα ηλικίας από 10 ετών και άνω μαθαίνουν την Τεχνική του Υπερβατικού Διαλογισμού και την ασκούν ενώ κάθονται άνετα με τα μάτια κλειστά.

Τα παιδιά ηλικίας από 4 ετών έως 10 ετών μαθαίνουν την τεχνική για παιδιά που λέγεται "quiet time" (χρόνος ησυχίας) και την ασκούν περπατώντας για λίγα λεπτά το πρωί και το απόγευμα. Πολλά σχολεία έχουν εισάγει αυτήν την τεχνική στην καθημερινή ρουτίνα των μαθητών με πολύ καλά αποτελέσματα, ιδιαίτερα σε παιδιά που παρουσιάζουν Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής Υπερκινητικότητα (ADHD).

Η τεχνική διδάσκεται αποκλειστικά από Πιστοποιημένους Δασκάλους του ΥΔ που έχουν φοιτήσει σε ειδικά σεμινάρια.